Skipass inclus!
Flims Laax Falera - Mecca snowboard-ului din Elveția!

Comuna Laax ce cuele trei sate Flims, Laax și Falera este situată în Cantonul Graubünden în Elveția. La o altitudine de 1016 m, comuna e așezată pe un platou deasupra cheilor Ron-ului. Datorită evenimentelor internaționale de snowboard, a celor 4 funpark-uri, a celei mai mari halfpipe din Europa și a ofertei substanțiale pentru freerideri, Laax s-a transformat în Mecca pentru snowboarderi! Mulțumită ofertei bogate în pârtii ușoare și a posibilităților de supraveghere a copiilor, stațiunea este foarte potrivită pentru familii și copii. Departe de pârtii sunt cărări pentru drumeții și derdelușuri, astfel că există activități și pentru cei care nu schiază. Fanii après-ski se pot bucura de multe baruri și cluburi.

Laax este o autentică Mecca pentru fanii Freestyle. Nu este de mirare deci că aşezarea are destule de oferit pentru publicul mai tânăr şi mai petrecăreţ. În special în Laax şi Flims găsiţi numeroase baruri şi cluburi. La staţia de vale de exemplu boarderii îşi dau întâlnire la "Crap Bar". Alte localuri la modă sunt "Riders Palace Club", "Indy Bar" şi "Il Pub". În Flims găsiţi "Arena Bar" şi "Lagna Bar" - aici tot decorul este din lemn. Cine după o zi plină pe pârtie vrea să se întremeze întâi un pic are unde să o facă - şi nu doar în domeniul schiabil! Flims şi Laax locken atrag cu o ofertă gastronomică largă - de la berării, prin localuri tradiţionale cu specialităţi elveţiene până la localuri cu specific asiatic, În mişcare puteţi rămâne pe cei 100 km de trasee de drumeţii de iarnă sau pe cele două derdeluşuri. Pe cel de 3 km din Foppa către Flims se aprinde şi nocturna în mod regulat.

Cu skipass-ul "Flims Laax Falera" vă stau aproape 224 km de pârtii (inclusiv rute de schi), cu diferite grade de dificultate - cu 28 de puncte de acces. Toate cele trei sate vă oferă acces direct în domeniul schiabil. Deosebită este pârtia neagră "Fatschas", de la Piste am Crap Sogn Gion, fostul loc de întâlnire pentru competiția mondială. Versantul Cassons, situat la 2675 m altitudine este un paradis pentru fanii zăpezii adânci: în mare parte nu este zăpadă preparată, astfel încât să puteți profita ninsoarea proaspătă. Pârtii largi se găsesc din contră la Spaligna și la Vorab-Gletscher. Cea mai lungă pârtie măsoară 17 km și pornește de la ghețar. Copii se pot bucura de 3 Țări Magice de Zăpadă la cele trei stații de vale în Laax. Pentru cei ce vor să-și împărtășească experiențele, schemele la kicker, zăpada prăfuită ori razele de soare sub Ghețarul Vorab cu cei de acasă, nu mai trebuie să aștepte până ajunge acasă, ci poate folosi gratuit Hotspots direct din domeniul schiabil pentru a distribui poze sau video-uri amuzante. Nici de snowpark-uri nu duce lipsă domeniul schiabil Flims-Laax-Falera. Aveți de ales între jumps, boxs și rails în patru parcuri diferite. Aici se află cea mai mare halfpipe din Europa!

Laax este o destinaţie perfectă pentru primele încercări pe plăcile înguste de schi fond. În reţeaua de 62 km veţi găsi în principal pârtii cu un grad de dificultate redus. Pârtia la altitudine Bargis este una din cele mai îndrăgite din regiune. Cu o lungime de 6 km, la 1552 m altitudine, vă aşteaptă cu o panoramă invernală superbă. Porţiuni variate găsiţi la centrele de schi fond din Flims, Trin, Bargis şi Sagogn. Printre ele se numără şi 2 pârtii cu nocturnă în Trin şi Sagogn precum şi o pârtie unde puteţi lua şi prietenii patrupezi. Cea mai lungă măsoară 10 km. Pentru folosirea pârtiilor de schi fond aveţi nevoie de abonamentul de schi de fond elveţian, Schweizer Langlaufpass.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre rocksresort, Flims Laax Falera, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta