Posthotel Strengen am Arlberg
 

Strengen am Arlberg, Austria
Skipass inclus!
Strengen - Leagănul schiului alpin!

Localitatea mică şi idilică Strengen este situată la o altitudine de 1.029 m la intrarea văii Stanzer. şi vă invită să vă adunaţi forţele şi să vă relaxaţi, într-o culisă montană de vis, romantic de-a lungul străzii romane către Arlberg. Strengen şi-a păstrat farmecul original iar cei 16 km până la St. Anton pot fi acoperiţi repede şi fără probleme cu skibus-ul gratuit.

În Strengen oferta de Après-Ski este mai degrabă redusă, aici puteţi petrece câtea ore plăcute la un bar sau o seară distractivă la cabană. Après-Ski-ul în vecina St. Anton este în schimb legendar: Deja de la ora 15 publicul internaţional începe distracţia! La alegere vă stau multe locale, cum ar fi "Krazy Kanguruh" sau "Heustadl" - care vă invită deja la coborâre să intraţi şi să ciocniţi un pahar, la lumina ultimelor raze de soare. Un pierdeţi ocazia unei vizite la „Mooserwirt“ - Après-Ski cu statut de cult! După-amiaza agitaţia se mută în zona pietonală, zona de plimbare a St. Anton, cu multe magazine elegante, cafenele comode şi restaurante. Seara poate fi continuată în diversele baruri, pub-uri şi discoteci, ce de ex. "Funky Chicken" sau "Cuba Bar". Cei care vor mai degrabă ceva relaxant. pot profita de piscina acoperită cu o mare zonă Wellness, pentru sport sala multi-funţională cu peste 2.000 m² vă stă la dispoziţie.

Domeniul schiabil St. Anton aparţine cu Stuben, Zürs şi Warth-Schröcken asociaţiei Ski Arlberg. Din iarna 2016/2017 au devenit prin intermediul instalaţiilor Flexenbahn, Trittkopfbahn I şi II şi Albonabahn 2 un unic domeniu schiabil gigantic. Instalaţia Flexenbahn transportă cu 47 de cabine cu 10 locuri fiecare schiorii între Lech-Zürs şi Stuben/Alpe Rauz şi înlocuieşte zilnic 120 (!) de drumuri de skibus - ce în skibus n-aţi fi avut în nici un caz este vederea superbă asupra văii Klostertal prin geamurile panoramice. Posesorilor unui skipass "Arlberg" le stau astfel la dispoziţie 305 km de pârtii şi 88 instalaţii pe cablu! St. Anton im Arlberg este perfect pentru familii şi începători, cu multe posibilităţi de supraveghere şi multe pârtii albastre. Arlberg (1300 - 2811 m) face parte dintre regiunile cu cea mai multă zăpadă asigurată din întregul spaţiu alpin. În combinaţie cu instalaţiile moderne de producere artificială a zăpezii condiţiile pe pârtie sunt mereu excelente. Aici găsiţi însă nu doar pârtii bătute bune, regiunea este cunoscută şi ca un paradis de freeride. Nu mai puţin de 200 km de zăpadă adâncă vă aşteaptă aici pentru un Powder-Day perfect. Restaurantele din reţeaua Arlberger Bergbahnen oferă şi Wi-Fi gratuit. Funpark-ul "STANTON PARK" din zona de schi Rendl, cu Kicker, Rails şi Tables este un adevărat Eldorado pentru snowboarderi. Cei cu multă experienţă pot profita de pârtiile de calitate de competiţie mondială, la Kapall (2330 m), pe când pe începători îi aşteaptă Gampen.

St. Anton, Pettneu şi St. Christoph dispun împreună sde o reţea de trasee, de în total 40 km Länge. Traseul Verwall, care duce de la St. Anton în jurul lacului Verwall, oferă imagini superbe. Cea mai lungă pistă este Stanzertal, 22 km, care începe în St. Anton, trece prin Rosannatal şi Pettneu până la Flirsch. Datorită gradului de dificultate uşor şi cei cu mai puţină experienţă pot să se bucure de această pistă! ! Cel mai înalt traseu este la 1.800 altitudine, la St. Christoph. St. Anton oferă în plus un traseu pentru căini, unde puteţi să vă luaţi animalul de companie preferat cu dumneavoastră! Cei care preferă stilul Skating găsesc aici peste 23 km de piste ideale. Reţeaua de schi fond a St. Anton a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Posthotel Strengen am Arlberg, Strengen, Austria