Petrece revelionul în orașul de pe 2 continente

Plecare cu autocarul în data de 29.12.2021

 
Transportation
Special offer
DE LA
310
295
PE PERSOAna

PROGRAM

 

Ziua 1 (29.12.2021 – Miercuri) Plecare din Cluj către Istanbul în jurul orei 14:00 din Cluj Napoca, ora 16.00 din Bistrița – ora 18.00 Tg. Mures. Traversarea Bulgariei pe parcursul nopții, sosire în Turcia a doua zi.

Ziua 2 (30.12 2021 – Joi) Sosire în Istanbul, cazare la hotel GOLDEN WAY HOTEL 4*. După cazare la hotel și o scurtă pauză, vom continua ziua cu un tur panoramic al Istanbulului cu autocarul. Apoi plimbare în zona hipodrom, Cisterne, Obeliscul Egiptean cu intrare la Moscheea Sfânta Sofia. Seara opțional superbă croazieră pe Bosfor, care vă dă ocazia să admirați atât malul european, câși cel asiatic al Istanbulului, Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortăreața Europei etc.(aprox. 2 ore). Cazare.

Ziua 3 (31.12. 2021 – Vineri) Mic dejun, după care începem vizita Fabricii de piele apoi continuăm cu vizita în zona Universității, zona Laleli după care avem timp liber pentru a admira zona, cu o multitudine de magazine și Bazarul Mare. La ora 16.00 ne întoarcem la hotel pentru a ne odihni. La ora 22.00 începe petrecerea de revelion, cu distractie, voie bună, dans și un călduros ”La Mulți Ani. Petrecerea continuă până dimineața.

Ziua 4 (01.01.2022 – Sâmbătă) Mic dejun după care mergem la cel mai mare acvariu din lume, Aqvarium Floria, care se întinde pe o suprafață de 22 mii mp, cu un volum de apă de cel putin 6800 metri cubi.și un număr mare de specii de animale. Programul este opțional, costă 35euro/persoană. Alt program opțional din această zi este vizita la palatal Dolmabache și palatal Topkapi, costul fiind 50 euro/persoană. După-masa program bonus din partea agenției.

Ziua 5 (02.01.2022 – Duminică) După micul dejun, începem vizita în zona cu cele mai importante bănci și firme ale lumii, urîn clădirea zgârie nori Sapphire cu o înalțime de 238 m unde admirăm panorama Istanbul la 360de grade. După care trecem pe partea Asiatică unde admirăm partea Europeană a orașului Istanbul. Din partea Asiatică trecem pe partea Europeană , vizităm zona Taksim, renumită pentru tramvaiul roșu, care adună nostalgic călătorii de pe artera Istiklal Caddes. Seara cină la un restaurant tradițional Turcesc cu muzică live. Programul din această zi este opțională.

Ziua 6 (03.01.2021 – Luni) După mic dejun pornim către casă. Facem o scurtă oprire în Edirne, pentru a vedea impresionanta moschee Selimiye, construită la cerința Sultanului Selim al II-lea sosire îțară în funcție de trafic și de formalitățile vamale, dar vă garantăm un drum deloc plictisitor cu multe surprize.

Transport cu autocar clasificat internațional de 3*

 

2 nopți cazare cu mic dejun în hotel de 3*

 

Ghid insoțitor

Intrări la obiectivele turistice menționate din program (Opțional)

 

Asigurarea medicală și storno - Nu este obligatorie, doar recomandată!

 

Cheltuieli personale

 

Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 35 de persoaneîn cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a turiștilor înscrisi. De asemenea, agenția organizatoare poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligTația de a înștiința turistul cu cel puțin 15 zile înainte de data plecării.

 

Agenția își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestui program în cazul în care acest lucru este necesar!


Solicita oferta