Pensiunea Califar

Unul din putinele locuri in care va relaxati cu adevarat!

3
 
Individual
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
de la
11058
10053
pe camera/noapte cu mic dejun

Pensiunea Califar vă așteaptă într-o oază de liniște în sufletul Deltei Dunării în localitatea Dunavatul de Jos, comuna Murighiol. Această locație îmbină atmosferă și linistea unică oferită de acest paradis natural cu accesul facil, fiind cel mai îndepartat punct din Delta Dunării unde se poate ajunge cu mașina. ( 45 km pana la Tulcea ). Vă garantăm o vacanța lipsită de griji în mijlocul naturii fără a fi însă privați de confortul cu care sunteti obisnuiți.

Toate cele 8 camere sunt spațioase și ofera o atmosferă primitoare, cu paturi confortabile și lenjerie de calitate. Unele au balcon ce oferă o priveliște minunată asupra Deltei.

Dotări

- televizor

- baie proprie

- aer conditionat

În mijlocul Deltei Dunării, in cel mai îndepartat loc al ei, unde puteți ajunge cu masina, înconjurată de apă pe 3 laturi, Pensiunea Califar vă așteaptă din luna aprilie și până în luna noiembrie.

Pentru a face sejurul dumneavoastră și mai plăcut, pensiunea organizează plimbări de agrement cu bărci rapide în sufletul Deltei. Pescuit, plimbări pe canale și lacuri, posibilitatea de a ajunge pana la Marea Neagră.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

Solicita oferta