Moscova - St Petersburg

Moscova-Izmailovo-St Petersburg-Peterhof-Puskin

 
Avion
Perioada 15 iulie si 12 august 2020
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
de la
1150
1119
persoana/circuit

Ziua 1.Intalnire in aeroportul din Debretin cu ghidul insotitor. Decolare din Debretin la orele 13:10, aterizare in Aeroportul din Moscova la orele 16:30. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotelul din Moscova, unde grupul ia cina si se cazeaza 3 nopti. 
Ziua 2. Incepem cu un tur de oras al Moscovei, capitala rusa, cu capodopere de arhitectura veche si moderna. Turul va cuprinde, Piata Manezh, Bulevardul Circular, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului. In cadrul turului vom vizita din interior Manastirea si Cimitirul Novodevici, dupa care ne indreptam spre complexul sportiv Lujniki. Apoi urmeaza o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov. Coboram spre parcul Pobedy, unde vom face o scurta oprire; ne indreptam catre strada Arabat, una dintre cele mai vechi din Moscova, care a fost parte dintr-un vechi drum comercial. In sec 19, aceasta strada a devenit cea mai prestigioasa zona pentru a locui, azi e plina de diverse edificii ca: un muzeu in casa lui Puskin, un zid dedicat pionierilor rockului rusesc, Ministerul de externe al Rusiei, magazine, cafenele, restaurante. Timp liber pentru masa de pranz. Dupa timpul liber ne imbarcam in vaporase pentru a avea un tur de oras de pe raul Moscova. Dupamasa transfer la Hotel, cina si putin timp de relaxare dupa care optional plecare la spectacolul Kostroma. 
Ziua 3. (in ziua aceasta ne deplasam cu metroul) Dupa mic dejun, incepem ziua cu un tur cu metroul din Moscova – turul ne ofera o serie de palate si interioare subterane impresionante cu statui, compozitii decorative monumentale si numeroase labirinturi. Vizitam cele mai remarcabile statii cu ghidul nostru care ne calauzeste in povestile acestor statii: Komsomolskaya, Kurskaya, Kievskaya, etc. Turul se va termina in zona Kremlinului, vizitam Parcul Alexandru, Turnul Kutafia, Obeliscul, toate pline de incarcatura istorica; Kremlinul Moscovei cu cladirile importante in cadrul careia vom vizita colectia Muzeului Armureriei, care inculde si o colectie de Oua Fabarge. Dupa Kremlin, urmeaza Piata Rosie; superba piata are 73.000 mp, toata acoperita cu caramida rosie, e inconjurata de zidurile Kremlinului, Mormantul lui Lenin, Catedrala Vasili Blajenii (din interior), Poarta Invierii, Supermarketul GUM si Muzeul de Istorie (exterior). Urmeaza timp liber, dupa care ne reintoarcem la hotel cu metroul. Cina si cazare la acelasi hotel. 
Ziua 4. Dupa micul dejun la ora 7:30 ne imbarcam in autocar si pornim spre gara pentru a ne imbarca in trenul rapid SAPSAN, pe ruta Moscova-St Petersburg. Sosire in St. Petersburg la orele 13:30. Intalnire cu ghidul local, dupa care descoperim orasul St Petersburg, bogat in istorie si monumente, vom incepe cu un tur de oras de trei ore (panoramic si pietonal cu obiectivele pe exterior) pentru a ne face o impresie cuprinzatoare, vizitam starda Nevski porspect, Catedrala Kazan, Palatul de iarna, Insula Vasilievsky, Catedrala Sf Isaac (coborare pt poze), Fortificatia Petru si Pavel, Piata Senatului si Piata Palatului. Fortificatia Petru si Pavel, care este leaganul orasului, azi gazduieste diferite muzee, Catedrala Sf Petru si Pavel, cea mai inalta cladire a orasului vechi si locul de veci a familiei imperiale (vizita in interior). Cina si cazare 3 nopti la St. Petersburg. 
Ziua 5. Incepem ziua cu vizita Ermitajului, situat in cinci cladiri istorice, din care Palatul de Iarna este cel mai impozant – vizitam doar colectia principala. Muzeul in sine include peste trei milioane de exponate printre care si picturi de Raffael sau Leonardo da Vinci si alti artisiti faimosi. Urmeaza o pauza de pranz dupa care ne deplasam la Peterhof, situat pe malul sudic al Golfului Finlandei, Vresailles-ul Rusiei, unde vizitam parcul atractiv cu splendidele fantani si Palatul Mare (interior). Cina si cazare la acelasi hotel. 
Ziua 6. Ne deplasam la Puskin, vizitam parcul si Palatul de Vara (interior), zis si Palatul Ecaterina. E greu de crezut ca totul este astazi rezultatul unei restaurari majore, recent incheiate, ca de exemplu, camera de chihlimbar, etc. Ne intoarcem la St. Petersbug unde vom avea timp liber sau optional plimbare cu barcile pe canalele orasului St. Petersburg. Cina si cazare la acelasi hotel. 
Ziua 7. Dupa mic dejun, transfer la aeroportul din St Petersburg, decolare la orele 13:40, aterizare la Budapesta la orele 15:20.

      

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.01.20 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.12.19 (avans 50%)

Tarif Standard
15.07-21.07.2020

12.08-18.08.2020

1189 euro

1189 euro

  1159 euro

epuizat

1129 euro

epuziat

Tarif Client Fidel

15.07.2020

              12.08.2020

 

 

1179 euro

1179 euro

 

1149 euro

epuizat

 

 

1119 euro

epuizat

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 100 euro

Supliment camera single: 275 euro

Tarife1e au fost calculate la grup de minim 25 turisti. Suplimentul pentru grup 20-24 persoane, 50 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2019

Tariful include: 
- bilet de avion, zbor direct cu compania Wizzair pe ruta Debretin-Moscova si St Petersburg-Budapesta la orele mentionate mai sus, transfer hotel-aeroport-hotel;
- un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar);
- 6 nopti cazare, cf program, 3 nopti la Moscova, Hotel Vega Izmaylovo 4* sau similar, 3 nopti la St Petersburg la Hotel Pulkovsksya 4* , toate cu demipensiune (mic dejun si 6 cine incluse); 
- transport cu autocar local modern, climatizat, conform programului mai putin ziua 3, unde sunt incluse biletele de metrou; 
- bilet de tren rapid Sapsan pe ruta Moscova – St Petersburg; 
- taxele de intrare cf programului;
- sistem audio-ghid, ghid local si ghid de turism din partea agentiei

Tariful nu include:
- bagaj de cala de 10kg: 57 euro, de 20kg: 78 euro, priority boarding cu bagaj de mana de 10kg 55x40x23 cm: 33 euro;
- transfer Cluj-Debretin la dus si Budapesta-Cluj la intors, in functie de numarul de solicitari
;
- taxele de viza obligatorie: 90 euro – se achita la inscriere;

-ATENTIE! TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI PREDARE A PASAPORTULUI: 01.06.2020;
- program optional spectacolul Kostroma: 70 euro / persoana (include si transferul de la Hotel si retur) – SE ACHITA LA INSCRIERE!

- plimbare cu barcile pe canalele orasului St. Petersburg: 25 euro ;
- vizita interioara Catedrala Sf. Isaac din St. Petersburg: 17 euro
;
- asigurarea medicala obligatorie pentru obtinerea vizei in valoare de minim 30.000 euro si cu specificare terioriala, valabila pt Rusia. Polita de asigurare (copie) se preda impreuna cu pasaportul;
- asigurarea storno (optional)
;
-
 castile pentru audioghid, bacsisurile, in valoare de 30 euro/persoana ;
- locurile in avion se acorda aleatoriu de catre compania aeriana ; pentru a ocupa locuri alaturate, rugam solicitati tariful locurilor in momentul inscrierii Dvs ;
- taxa de rezervare a unui loc preferential 
în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI

pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;

 

- copie pasaport

 

- fotografie color tip pasaport, pe fundal alb, fara ochelari, de 3,5x4,5 cm

 

- formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);

 

- copie asigurare medicala. Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 01.06.2020. Consulatul isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice. IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea, vezi Contractul cu turistul.

 

 

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata oferta noastra!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta