Circuit România - Nordul Moldovei - 15 - 18 octombrie 2020

885 ron/persoană

 
Transport
15 - 18.10.2020
Ofertă specială!
18125
17823
/persoană

Ziua 1: ORADEA – CLUJ - TOPLIȚA - GHEORGHENI - LACU ROȘU - CHEILE BICAZULUI - PIATRA NEAMȚ - TÂRGU NEAMȚ

Plecare din Oradea, din parcarea de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, la ora 5:00. Prima oprire se face la Lacu Roșu, un lac de baraj natural, cel mai mare lac de munte din România. A doua oprire este la Cheile Bicazului, o zonă magnet pentru toți turistii. Continuăm spre Piatra Neamț, oprire în centrul vechi pentru a admira Curtea Domnească. Părăsim orașul și ne îndreptăm spre Târgu Neamț, vizităm Cetatea Neamțului, una din cele mai impresionante cetăți din România. Transfer cazare. Cină opțional.

 

Ziua 2: GURA HUMORULUI - VORONEȚ - MOLDOVIȚA - SUCEVIȚA


08:00 - Mic dejun. Deplasare Gura Humorului. Vizităm cele mai reprezentative dintre Mănăstirile din Bucovina. Voroneț, pictată cu celebrul pigment “Albastru de Voroneț” mănăstirea este monument UNESCO. Mergem către Moldovița , unul dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult din România. La Sucevița se mai aud și azi clopotele de pe vremea lui Ieremia Movilă, pe care le-a donat mănăstirii în 1605 și care se găsesc în turnul cel mare. Ne întoarcem la Gura Humorului, cazare. Cină opțional

Ziua 3: GURA HUMORULUI - ARBORE - BOGDANA - PUTNA

08:00 - Mic dejun, vizităm Biserica Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul din Arbore, Mănăstirea Bogdana, Biserica Sf. Nicolae și Mănăstirea Putna. Ne deplasăm la Gura Humorului. Cazare. Cină opțional

Ziua 4: GURA HUMORULUI- CÂMPULUNG MOLDOVENESC - VATRA DORNEI - TIHUȚA - BISTRIȚA - ZALĂU - ALEȘD - ORADEA

08:00 - Mic dejun. Scurtă oprire în Vatra Dornei, urcare opțională cu telescaunul pe Dealul Negru. Oprire în Pasul Tihuța unde vizităm Castelul lui Dracula. Continuăm spre casă. Sosire în Oradea seara.

- transport cu autocar clasificat ;
- 1 noapte cazare la hotel în Târgu Neamț, cu mic dejun, în camere  duble;

- 2 nopți de cazare în Gura Humorului, cu mic dejun, în camere duble

- ghid turistic la obiectivele turistice din program

- cină(opțională)
- intrările la obiectivele turistice

* Tarifele sunt calculate în varianta de cazare cu loc în cameră dublă.


* Tarifele pot suferi modificări până în momentul rezervării

 

*Tarifele au fost calculate la grup de minim 16 turisti.

 

 

*Agenția își rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conținutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar. În cazul în care grupul se strange tarziu, ne rezervăm dreptul de a mofidica locația de cazare, la fel și programul excursiilor poate suferi modificări, în funcție de locație și oferta cazării. Cazările sunt foarte solicitate și se ocupă repede.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta