Minivacanță în Maramureș

4-6 Septembrie 2020

 
Transport
4 - 6 septembrie 2020
Ofertă specială!
9048
8545
/persoană

iua 1 in Maramureș- Vineri

Întâlnire la 07:30 pe platoul din fața Casei de Cultura a Sindicatelor, plecare din Oradea la ora 08:00 spre Baia Mare, capitală de județ, vizita ghidată a Turnului Sfantului Ștefan, înalt de 40 m, ultima rămășiță a unei biserici construite în stil gotic. Mai departe timp liber în centrul vechi al orașului, ocazie de a lua masa de prânz într-un restaurant cu specific din zonă. Ne continuăm drumul spre Sighetul Marmației, unde vizităm Memorialul durerii, o experiență profundă si intensă (Bilete elevi, studenţi: 4 lei, pensionari: 5 Lei, adulţi: 10 Lei, taxă de fotografiere: 5 Lei, taxă de filmare: 15 Lei), urmând o plimbare în centrul orașului. Aproximativ la ora 19:00 ne vom caza la pensiune, unde se va putea lua cina (opțional).

Ziua 2- Sâmbătă

După micul dejun, ne îndreptăm către Sighetul Marmației unde vom vizita Muzeul Satului care grupează, în principal, o colecție de case specifice zonei Maramureșului. Muzeul cuprinde peste 30 de gospodării, unele mobilate complet cu piesele originale. ( bilete: adulți – 10 lei; pensionari – 5 lei; elevi, studenți - 5 lei). După masa de prânz, continuam cu vizitarea a 2 biserici de lemn ce aparțin patrimoniului UNESCO, printre care și complexul Bârsana, care datează din anul 1390, o construcție impresionantă din bârne asamblate în sistem „blockbau”, cu picturi murale de scene din Geneză. După care ne întoarcem la cazare, unde putem lua la alegere și cina.

Ziua 3 - Duminică

După micul dejun, ne deplasăm către stațiunea Borșa, unde urcăm cu telecabina la Cacada Cailor, șuvoaiele de apă argintie cad peste stâncile golașe de la o înalțime de aproximativ 97 de metri. (tarife urcare + coborâre adulți: 30 lei/persoană , copii (sub 12 ani): 15 lei/copil). Iar dupa masa de prânz pornim spre Săpânța pentru a afla povestea insolitelor cruci din lemn din Cimitirul Vesel și a meșterului popular care le-a creat: Stan Ioan Pătraș. După acest popas ne îndreptăm către Oradea, unde vom ajunge în cursul serii.

Servicii incluse:

-transport

-2 nopți de cazare cu mic dejun/ în camere duble

-însoțitor de grup

-ghid turistic la obiectivele turistice din program

 

 

- intrările la obiectivele turistice

- masa de prânz sau cina

* Tarifele sunt calculate în varianta de cazare cu loc în cameră dublă.


* Tarifele pot suferi modificări până în momentul rezervării

 

*Tarifele au fost calculate la grup de minim 16 turisti.

 

 

*Agenția își rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conținutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar. În cazul în care grupul se strange tarziu, ne rezervăm dreptul de a mofidica locația de cazare, la fel și programul excursiilor poate suferi modificări, în funcție de locație și oferta cazării. Cazările sunt foarte solicitate și se ocupă repede.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta