La Bella Italia cu Perlele Sudului 2020

Florenta-Roma-Vatican-Capri-Pompei-Napoli-Sorrento-Amalfi-Assisi-Bologna

 
Avion
Perioada 02 septembrie 2020
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
de la
790
779
persoana/circuit

Ziua 1. Decolare la orele 14:10 din aeroportul din Cluj-Napoca – aterizare in Aeroportul din Bologna la orele 15:00. Transfer in jurul orei 16:00 la hotelul din Imola. Cina optional si cazare. 
Ziua 2. Pornim spre Roma, cu un popas la Florenta(Imola-Florenta~ 120 km). Vizitam Florenta, Capitala Renasterii cu ghid local – tur de oras pietonal in care includem 3 vizite interioare: Galeriile Uffizi, Basilica Santa Croce si Capela Medici; pe langa acestea se viziteaza in exterior Domul, Baptisteriul, Campanila, Palazzo Vechio, Galeria dei Lanzi, Ponte Vecchio (ghid local obligatoriu, a se achita la inscriere taxele de intrare pentru Galeriile Uffizi, 22 euro si Capela Medici: 15 euro.) Ne continuam drumul spre sud. Cazare la nord de Roma, 2 nopti la acelasi hotel(Florenza-hotel: 220 km) 
Ziua 3. Ne indreptam spre Roma, Orasul Etern, (Atentie! Pentru a intra in centrul Romei, ambele zile, vom folosi metroul, iar intre obiectivele turistice ne deplasam pe jos toata ziua) unde urmeaza o plimbare ghidata; vizitam Bisericile Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum si Forul Roman, Forurile Imperiale, Panteonul si Fontana di Trevi. Cazare. 
Ziua 4. Continuam vizita Orasului Etern, Vaticanul: Catedrala Sf Petru, Muzeele Vaticanului cu Capela Sixtina, cca. 4-5 ore tur ghidat. (Atentie! Rezervare obligatorie, vizita cu ghid local si rezervare, plata anticipata, 37 euro la inscriere!) Ne indreptam spre sud, cazare 4 nopti in zona Napoli. (Roma-Napoli~220 km) 
Ziua 5. Incepem ziua cu anticul oras Pompei, asezat la picioarele vulcanului Vezuviu, Basilica, Forul Central, etc (ghid local obligatoriu toata ziua). Vizitam Napoli, incepem cu Muzeul de Arheologie, unde admiram obiectele gasite la Pompei. Urmeaza Catedrala; timp liber, apoi in cadrul unui tur panoramic vizitam Portul, Castel Nuovo, Palatul Regal, Castel del Ovo, Piazza del Plebiscito. Cazare. 
Ziua 6. Timp liber la hotel sau *optional cu autobuze locale, vizitam Sorrento, peninsula sirenelor si Coasta Amalfitana – unul dintre cele mai superbe trasee panoramice din lume. Plimbare pe stradutele din Amalfi - vizitam Domul in care se gasesc ramasitele Apostolului Sf. Andrei. Cazare la acelasi hotel. 
Ziua 7. Dupa mic dejun, ne îndreptam cu vaporul spre minunata insula Capri. Aici puteti alege sa va plimbati cu vaporasul (tur de insula cu explicatii, cca 18 euro) pentru a vizita peisajele pitoresti, pesterile sapate în stânca de catre apa marii; apoi, vizita insula - cu autobuzele locale, Capri si Anacapri (cu intrare la Vila lui Axel Munthe, cca 18 euro). Cazare. 
Ziua 8. Dupa mic dejun, ne îndreptam spre nord, oprire la Assisi, orasul Sfantului Francisc, unde parca si timpul s-a oprit – Bazilica cu frescele lui Giotto, Simone Martini si alti maestri ale picturii italiene pre-renascentiste. Cazare la Imola. (total traseu: 585 km) Cazare zona Imola. 
Ziua 9. Dupa mic dejun, pornim spre Bologna, orasul primei universitati din lume, din 1088; la Bologna vom avea o vizita scurta, de cca 2 ore, un tur pietonal de orientare – Piata Maggiore cu Palatul Bancherilor, Palatul Podesta, Basilica San Petronio, cele doua turnuri medievale si putin timp liber in zona Via Pescherie Vecchie. In jurul orei 11:00 transfer spre Aeroportul din Bologna (Imola-Bologna~45 km). Decolare la orele 15:30, aterizare la Cluj-Napoca la orele 18:20.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

02.09-10.09.2020

779 euro

Tarif Client Fidel

769 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 175 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2019

Tariful include:
- bilet de avion pe ruta Cluj-Bologna si Venetia Treviso-Cluj cu compania Wizzair
- un bagaj de mana de dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair!

- transport conform program cu autocar modern, climatizat, 3* sau minibus local, in functie de numarul de persoane.
- 8 nopti cazare la hoteluri 4*, cu mic dejun (2 nopti zona Roma, 4 nopti zona Napoli, 2 nopti la Imola)
- ghid însotitor 
din partea agentiei

Tariful nu include:
- bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 50 euro; bagaj de cala de 20 kg: 70 euro (dus-intors);
- bagaj de mana mic 40x30x20 cm gratuit + 1 bagaj mic de mana la bord, 10 kg, 55x40x23 cm, tarif 36 euro = Wizz Priority;

- 4 cine (la Imola si Roma, felul 1, felul 2), tarif 48 euro/persoana, minim 20 persoane, se confirma la inscriere, se achita la fata locului;
- intrarile la obiectivele turistice: 
 

 1. Florenta: bilete de tramvai, cca 2 euro/persoana, ghid local pentru tur de oras: 7 euro/persoana; Galeriile Uffizi22 euro/persoana - a se achita la inscriere(taxa de rezervare pt grupuri, ghid local (25 persoane/1 ghid), Bazilica Santa Croce: 8 euro/persoana; Capela Medici: 15 euro/persoana - a se achita la inscriere!

 2. Roma: biletele de metrou 4x1,5 euro=6 euro; Muzeele Vaticanului: 37 euro se achita la inscriere (bilet de intrare, ghid local vorbitor de lb romana, statie ghidaj audio al Vaticanului separat in muzee si separat in biserica, taxa de rezervare pentru grupuri).

 3. Pompei+Napoli: Situl de la Pompei:16 euro, Muzeul de Arheologie din Napoli:18 euro, taxele de intrare pentru autocar in Pompei si in Napoli: 5 euro; ghid local toata ziua, 10 euro, total 49 euro

 4. Capri: feribot Napoli-Capri si retur: 40 euro, tur insula Capri cu vaporas: 18 euro, vizita insula cu autobuze locale in Anacapri si Capri, cu intrare la Vila San Michele, cca 18 euro;

 5. Amalfi: excursie de cca 6-7 ore , cu autobuz local (drumul pe stanca este ingust, iar traficul limitat, au voie doar autocare locale cu autorizatie speciala), ghid local, parcare 2 ore si intrare la Catedrala Sf Andrei: 45 euro, minim 30 turisti.

 6. Assisi: Taxa de intrare pt autocar: 3 euro;
  asigurarea storno si asigurarea medicala (optional);
  - castile pentru audioghid; bacsisurile ;

  - locurile in avion se acorda aleatoriu de catre compania aeriana ; pentru a ocupa locuri alaturate, rugam solicitati tariful locurilor in momentul inscrierii Dvs ;- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin .

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata oferta noastra!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta