SEJUR IN TURCIA Pachet cu autocarul in Kumburgaz BONUS –ultima zi din sejur vizita in Istanbul Plecari in 23 iulie 2021 si 10 septembrie 2021 TRASEUL : ClujNapoca-Tg. Mures-Brasov-Bucuresti-Bulgaria –Kumburgaz

 
Transport
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
De la
 
295
pe persoana/sejur

Ziua 1: Plecare din Cluj Napoca pe traseul amintit
Ziua 2: dupa un scurt popas in Edirne , ajungem in statiune , cazare
Ziua 3 -9 : odihna  si relaxaare
Ziua 10: dupa mic dejun plecam catre Istanbul unde petrecem o zi de vizita, shopping, croaziera pe Bosfor. Seara ne indreptam catre casa.
Ziua 11: ajungem in tara in functie de trafic, vama etc.
Descriere statiune
Kumburgaz este o mica si linistita statiune  la malul Marii Marmara,  la aproximativ 50 de km de Istanbul, presarata cu multe restaurante si hoteluri.

Blue World Hotel 4*

Hotelul Blue World din micuta si cocheta statiune Kumburgaz , are iesire direct pe plaja si ofera sezlonguri gratuite pentru oasptetii hotelului.
Camerele  sunt doate cu  aer conditionat, TV prin satelit, minibar. Accesul WiFi este disponibil in intreaga proprietate. Totodata oaspetii hotelului au acces la  piscina, centru Spa, si sala de fitness din dotare.                        
                                 

 

 

Tarife exprimate in EURO/pers/sejur

 
 

CAMERA

TARIF EB
31.03.2020

TARIF STANDARD

 

SINGLE

370

385

 

DUBLA

295

310

 

A 3-A PERS. IN CAMERA

285

300

 

COPIL PANA LA 6 ANI

75

75

 

COPIL -6-12 ANI

195

215

 

Tarifele includ:
-  transport autocar
- cazare 7 nopti cu demipensiune
- ghid insotitor
- vizita 1 zi in Istanbul cu ghid local

Tarifele nu includ:
- asigurarea medicala si storno
- excursiile optionale 
- alte cheltuieli

             

                                                 Informatii precontractuale

 

1.Conditii de inscriere/plata

 

Tarife Early Booking
-50 euro/pers la inscriere
-50 euro/pers pana in 31.03.2021

-restul cu pana la 30 de zile inainte de plecare

 

Tarife Standard
- 50 euro/pers la insciere
- restul cu pana la 30 de zile inainte de plecare

2. Penalizari in caz de renuntare

In cazul in care la data plecarii este instituita stare de urgenta, sunt inchise granitele si astfel agentia organizatoare se afla in imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, calatorilor li se ofera urmatoarele variante:

-          Optarea pentru o alta data de plecare  la acelasi tarif

-          Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-          Restituirea sumelor achitate

 

In cazul in care turistul renunta la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datoreaza agentiei organizatoare urmatoarele penalitati:

a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30  zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

! Pentru a evita eventuale penalitati in caz de renuntare, agentia organizatoare va recomanda incheierea unei asigurari storno care va asigura acoperirea costurilor in caz ca sunteti nevoiti sa renuntati din motiv de boala aparuta brusc, deces in familie, imbolnavirea cu Covid!

 

3.Informatii referitoare la mijloacele de transport si traseu

a)Transportul se va asigura cu autocare corespunzatoare, care vor oferi confortul conform normelor in vigoare (aer conditionat, incalzire, statie audio-video, scaune rabatabile), precum si respectand legislatia in vigoare si toate masurile necesare privind combaterea raspandirii noului Coronavirus.
b)Transportul se va realiza pe ruta Romania –Bulgaria -Turcia – Kumburgaz.Din Cluj-Napoca, plecarea se va face in jurul orei 16:00, insa traseul si locul de pornire depinde de locul de provenienta al turistilor inscrisi
.
c)Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va imbarca. In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului) si se va finaliza in finaliza in saptămâna plecării.
d)Locurile in autocare se aloca in ordinea inscrierilor, cei care doresc loc preferential, achita o taxa de 5 euro/persoana.
 Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul in care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar

4.Informatii referitoare la cazare

a)Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund  normelor  locale de clasificare

b)Cazarea se face in regim de demipensiune (mic-dejun si cina) in conformitatea cu descrierea hotelului.

c)Check-in dupa ora 12 :00, check-out ora 09 :00

d)In cazul în care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agenţiei îi revine   datoria de a caza turiştii in  conditii similare cu cele contractate

f)Persoanele care calatoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. In cazul in care opteaza pentru camera single, trebuie sa achite suplimentul pentru camera single care este specificat in oferta. In cazul in care opteaza pentru partaj, insa nu se gaseste partaj pana la finalizarea termenului de inscriere, calatorul trebuie sa achite suplimentul pentru camera single.
g)Reducerea pentru copil este valabila numai daca acesta este cazat cu 2 adulti in camera

5Dispozitii finale
a)Documente de calatorie: pasaport valabil minim 150 de zile de la data intoarcerii in tara.
b)Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabila a calatorilor sau a partenerilor.
c)Calatorii trebuie sa se asigure ca detin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agentia Organizatoare nu este raspunzatoare in cazul in care autoritatile nu permit accesul calatorului

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta