KENYA safari și relaxare la Oceanul Indian

 
Avion
Perioada 07.02 - 17.02.2020
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
de la
2750
2690
persoana/circuit

Ziua 1 07.02.2020 Budapesta – Istanbul - Nairobi
Întâlnire cu reprezentantul agenției Galatea Travel în aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta la ora 07:20 pentru îmbarcare pe zborul Turkish Airlines (TK1034) cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 09:20, sosire în Istanbul la ora 13:25. Îmbarcare pe zborul TK607 cu destinația Nairobi cu decolare la ora 21:30. Sosire in Nairobi în 8 februarie la ora 04:10.

Ziua 2 - 08.02.2020 Nairobi - Masai Mara
Întâlnire cu reprezentantii agenției locale în aeroportul din Nairobi, ne îndreptăm spre rezervația Masai Mara; oprire pentru a admira panorama Văii Marelui Rift. Ne continuăm drumul și vom face o escală de câteva minute în orașul Narok. După formalitățile de check-in în Lodge, servim prânzul. După prânz, odihna până la ora 16:00 pentru un game drive (safari) de seară. Masai Mara este extinderea nordică a Parcului Național Serengeti din Tanzania. Doar o frontieră artificială separă cele doua regiuni. Activitatea va dura până la ora 18:00 după care ne întoarcem la cazarea noastră pentru cină și odihnă de noapte. (2 nopți cazare în același loc)

Ziua 3 - 09.02.2020 Nairobi - Masai Mara
Mic dejun. Pornim la ora 07:00, cu un prânz la pachet, ne aventurăm în sălbăticie pentru o zi întreagă de safari în căutarea celor cinci aninale mari, THE BIG FIVE, leul, leopardul, rinocerul, elefantul și bivolul si alte animale. Rezervația Masai Mara acoperă o suprafață de 1.510 km² si se afla la altitudinea de 1500-2170 metri deasupra nivelului mării. Dispune de o diversitate de peisaj în care se găsesc peste 95 de specii de mamifere și peste 570 specii de păsări. Numit și "Cupa mondială a vieții sălbatice” (World Cup of Wildlife), Masai Mara împreună cu Parcul Național Serengeti sunt considerate cele mai perfecte locuri din lume unde se pot vedea animale sălbatice într-un număr atat de mare. Vom avea posibilitatea de a vedea animalele din categoria BIG FIVE, iar în zona faimosului râu Mara hipopotami și crocodili. Numele parcului este dat în cinstea etnicilor masai, pe care îputeți vedea din loc în loc, îmbrăcaţi în shuka, tradiţionala pânză roşie, simbol al puterii din vremurile când erau războinici de temut. Cină și cazare.

Ziua 4 10.02.2020 Masai Mara - Lacul Nakuru
După mic dejun ne îndreptăm spre Lacul Nakuru. Sosire la cazare, iar după formalitățile de check-in la cazare servim prânzul. După aceetimp liber până la orele 15:00, după care începe noul safari de seară. Cunoscut și sub denumirea de "Paradisul Iubitorilor de Păsări", Parcul National Nakuru, se află la baza văii Marelui Rift înconjurat de pășuni șpăduri. Vizitatorii se pot bucura de o largă diversitate ecologică și de un ecosistem variat. Este ideal pentru admirarea păsărilor si altor animle de apa, precum hipopotami si crocodili. După vizită ne întoarcem la hotel pentru cină.

Ziua 5 - 11.02.2020 Lacul Nakuru - Nairobi – Amboseli
După mic dejun, pornim spre Nairobi și Parcul Național Amboseli (~500 km / 8 ore). Parcul Amboseli, al doilea ca importanță din Kenya, este renumit pentru coloniile de elefanți șpeisaje spectaculoase ale vârfului Kibo, cel mai înalt pisc din masivul Kilimanjaro (5.895 m). Masivul muntos situat în apropiere influențează clima și cantitatea de precipitații din regiune. Peisajul parcului este caracterizat prin praful alcalin abundent, crânguri de salcâmi și savane deschise. Ne oprim din drum pentru a servi prânzul picnic. La sfârșitul zilei participăm la un safari îparcul național. Cină și cazare.

Ziua 6 - 12.02.2020 Amboseli - Tsavo East
După mic dejun, începem călătoria spre Tsavo Est. Drumul durează cca. 3 ore. Tsavo East este unul dintre cele mai mari parcuri din Kenya și Africa de Est. Are multe animale și natură uimitoare. Elefanții roșii din Tsavo se găsesc doar aici, solul roșu este uimitor. Veți vedea o mulțime de elefanți, girafe, zebre, lei, gheparzi, ștruțuri, etc. După acesta vom face check-in-ul în Lodge, servim masa de prânz. Safari de seară va fi între orele 15.30 18.00. Întoarce la cazare pentru cină.

Ziua 7 - 13.02.2020 Tsavo East - Mombasa
Ziua va începe cu un safari matinal. Vom lua o ceașcă de cafea sau ceai și pornim la drum la ora 06:30. Acesta este cel mai favorabil moment pentru a vedea animalele. La ora 08:00 ne întoarcem pentru micul dejun la cazare, iar apoi pornim către Mombasa. Vom ajunge în Mombasa seara devreme. Cina si cazare la Mombasa.

Zilele 8-9-10 - 14-16.02.2020 Mombasa Diani Beach
Timp liber pentru plajă și excursii opționale. Cazare în sistem All Inclusive la Hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4* Diani Beach sau similar în Mombasa.

Ziua 11 - 17.02.2020 Mombasa – Istanbul – Budapesta
Transfer de la hotel în jurul orei 01:00, către aeroportul Moi International Mombasa. Îmbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines (TK574cu destinația Istanbul. Decolare la ora 04:25, sosire în Istanbul la ora 11:45. Decolare la ora 19:10, cu zborul TK1037 cu destinația Budapesta. Aterizare în Budapesta la ora 19:15.

 Tarif: 2690 euro / persoană

loc în cameră/lodge dublă

Servicii incluse:
• 
ghid român însoțitor
• zboruri la dus pe ruta Budapesta - Nairobi, compania aeriană Turkish Airlines cu escală în Istanbul
• zboruri la retur pe ruta Mombasa - Budapesta, compania aeriană Turkish Airlines cu escală în Istanbul
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• nopți cazare la hoteluri și Lodge Camp (asimilate categoriei 4*) cu pensiune completa, fara bauturi si 3 nopti cazare hoteluri 4* cu All Inclusive in zona Mombasa, pe malul Oceanului Indian
-1 noapte cu 
pensiune completă în Waterbuck Nakuru  sau similar
-2 
nopți cu pensiune completă în Masai Mara la Sentrim Lodge sau similar
-1 
noapte cu pensiune completă în Amboseli la Kibo Safari Camp  sau similar

-1 noapte cu pensiune completă în Tsavo Est Wildlife lodge/ sau similar
-4 
nopți cu all inclusive în Diani Beach-Mombasa la Hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4* sau similar
• 
transport cu minibus de safari
• safari din program
• 
biletele de intrare în parcurile naționale din program

Nu sunt incluse:
• 
taxele de aeroport și combustibil pentru zborurile intercontinentale: 499 euro / persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• 
taxa de viză Kenya, 50 USD / persoană (se obține la sosirea pe aeroportul din Nairobi)
• 
vaccinurile și medicamentele recomandate pentru vizita în Kenya (detalii pe pagina ww.mae.ro)
• 
asigurarea medicală, asigurarea storno
• 
intrări la obiective turistice, altele decât cele prevăzute în program
• 
bacșiș pentru ghizi locali șșoferi, cca.50 USD / persoană (se achită la fața locului la începutul excursiei)
• 
excursii opționale

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata oferta noastra!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta