Minivacanta in Croatia de 1 Mai 2020

 
Autocar
Perioada 29 aprilie 2020
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
de la
300
270
persoana/circuit

Zagreb - Lacurile Plitvice - Krk – Pula – Rovinj - Lacul Balaton - Tihany 

Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 03:00 in zori pe ruta Oradea – Budapesta – Zagreb - Insula Krk (~800 km). Sosire in Zagreb in cursul dupa-amiezii, scurt tur pietonal in zona centrala - Catedrala Sf. Stefan, Cetatea. Cazare zona Krk, 4 nopti la acelasi hotel.
Ziua 2. Timp liber in statiune sau *excursie optionala la Rezervatia Plitvice (19.000 ha) renumitele lacuri montane care se varsa unul in altul, formand cascade si grote; program de drumetie de cca.3 ore! 
Ziua 3. Timp liber in statiune sau excursie cu vaporasul in Krk. 
Ziua 4. Timp liber in statiune sau *excursie optionala (toata ziua) pe Peninsula Istria – vizita la Pula, vestigiile romane, dintre care cel mai grandios monument este amfiteatrul, vizita orasul vechi. Vizita la Rovinj, statiune in Istria de vest, vizita orasul vechi, Catedrala Sf. Euphemia, etc. 
Ziua 5. Pornim spre casa cu oprire in Ungaria, la Lacul Balaton, la Tihany, si Abatie Benedictina; vom auzi legenda ecoului de la Tihany. Timp liber. Ne continuam drumul spre casa. Sosire in tara seara.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.01.2020 (avans 50%)

29.04-03.05.2020

295 euro

280 euro

Client Fidel

285 euro

270 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 50 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane 17 euro, se va achita doar in caz de nevoie in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2019

Tariful include:

 - transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcare si autostrazi

 - 4 nopti cazare la hotel de 3* cu mic dejun, zona Krk (Complexul Hotelier Drazica, Tamaris sau Lovorka); hotel aproape de plaja

 - ghid de turism din partea agentiei

Tariful nu include:

 - 4 cine optionale bufet cu bauturile incluse ~30 euro – este necesara confirmarea cinelor la inscriere, plata la fata locului;

 - *excursia optionala la Plitvice: 30 euro (grup minim de 30 persoane), taxa intrare la Rezervatia Naturala Plitvice intre 15-20 euro;

 - *excursia optionala la Pula-Rovinj: 30 euro (grup minim 30 persoane);
- excursie optionala cu vaporul in
 Krk, ~ 25 euro;
- taxa trecere bac 
Lacul Balaton 5 euro, tax intrare Abatia Benedictina Tihany 7 euro;

 - asigurarea storno si asigurarea medicala (optional);

 castile pentru audioghid 5 euro sau 25 lei/ casca ;
- bacsisuri;

taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Mentionam ca locurile preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6 (ambele parti), iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor in cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata oferta noastra speciala!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

Solicita oferta