Circuit Benelux cu camp de lalele si mori de vant - autocar

 
Autocar
Period 07.07.2018 - 20.09.2018
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
de la
600
565
pe persoana/circuit

 Passau-Amsterdam-Vollendam-Parada Florilor!-Keukenhof-Haga-Delft-Rotterdam-Bruxelles-Leuven-Waterloo-Ghent-Bruges-Luxemburg-Trier-Regensburg

  Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 00:00 (din Cluj in data de 21.04 la orele 21:00) înspre Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Timp liber. Cazare zona Nurnberg. (Oradea-Nurnberg~1000 km)). 
Ziua 2. Ne indreptam spre Tarile de Jos, (Nurnberg-Rotterdam~670 km), sosire in Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Cazare 3 nopti in zona Rotterdam. 
Ziua 3. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Norduluiunde incepem cu Fabrica de Diamante, Coster Diamonds, urmeaza Rijksmuseum (20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!), muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramicTimp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Intoarcere la Amsterdam pentru a vizita zona Pietei Dam, unde se gaseste Gara Centrala, Palatul Regal si Cartierul Rosu. (Atentie! Autoritatile locale au inceput limitarea vizitelor de grup in 2019 in aceasta zona si se discuta despre perceperea unei taxe de vizitator; in caz ca aceste taxe se vor impune, turistii vor suporta aceste cheltuieli). Cazare la acelasi hotel. 
Ziua 4. Pornim spre Delft, orasul lui Johannes Vermeer si centrul portelanului – vizitam cele 2 biserici ale orasului care detin mormintele familiei regale si ale altor oameni ilustrii deosebiti; vizitam o fabrica de portelan. Pornim spre Haga, pentru a fotografia Palatul Pacii, cunoscut si Curtea Suprema de Arbitraj. La Haga iesim la Marea Nordului pentru un popas de amiaza. Ziua este speciala pentru ca, in 25 aprilie este Parada Florilor! singura parada cu flori de primavara – ne pozitionam sa vedem intamplarile, dupa care, vizitam cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate (Atentie! Fiind zi speciala, nu putem asigura vizita turistilor la Keukenhof decat cu plata anticipata a sumei de 19 euro/persoana)Cazare la acelasi hotel. 
Ziua 5. Pornim spre Belgia, unde vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi de praline (bomboane de ciocolata). Cazare 1 noapte zona Antwerpen/Bruxelles. (Lungimea traseului~270 km) 
Ziua 6. Urmeaza Bruxelles, Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi urmeaza un tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Pornim spre Leuven, orasul care se mandreste cu cea mai frumoasa primarie, optional, degustare de bere. Pornim spre Waterloo, locul bataliei finale pentru Napoleon; cazare 1 noapte la Charleroi (Lungimea traseului~120 km) 
Ziua 7. Parasim Belgia si ne continuam drumul spre Luxemburg, Gibraltarul Nordului – admiram fortificatiile, Catedrala si cel mai frumos „balcon” al lumii. Ne indreptam spre Germania cu oprire la Trier, cel mai vechi oras al Germaniei, locul de nastere al lui Karl Marx – vizitam Porta Nigra, Catedrala, scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg. (~660 km) 
Ziua 8. Pornire spre casa cu oprire la Regensburg, unde vizitam Podul Roman, Catedrala gotica, Primaria; plimbare si timp liber in orasul vechi. Sosire in tara noaptea tarziu.

  

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

 

22.04-29.04.2020

575 euro

 

Tarif Client Fidel

565 euro

 

Reducere copil<12 ani: 30 euro in camera tripla (Atentie!2 hoteluri nu au camere triple)

Supliment camera single: 175 euro

 Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 40 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

 BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2019

Tariful include:
- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis/Best Western cu mic dejun bufet (2 nopti zona Nurnberg, 3 nopti zona Rotterdam, 1 noapte zona Bruxelles, 1 noapte zona Charleroi) 
- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C. 
- ghid de turism din partea agentiei 
- taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania

Tariful nu include: 
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere, Keukenhof: 19 euro-se achita la inscriere, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro; taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Bruges: 8 euro, Waterloo: 13 euro (taxe valabile in 2019, la publicarea programului) 
*excursia optionala la Vollendam: 10 euro (include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane)) 
castile pentru audioghid; bacsisurile 
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

00:00

Oradea

Str Tudor Vladimirescu nr 4, de la

Agentia Galatea Travel

0

21:00 (-1 zi)

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

0

20:20 (-1 zi)

Turda

Autogara Sens Vest

35 euro

19:00 (-1 zi)

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

35 euro

21:30 (-1 zi)

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

30 euro

22:00 (-1 zi)

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

30 euro

21:30 (-1 zi)

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

30 euro

21:40 (-1 zi)

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

35 euro

     
       
       
       
       
 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

Solicita oferta