Circuit Benelux cu camp de lalele si mori de vant - avion 2020

Amsterdam-Vollendam-Haga-Parada Florilor!-Keukenhof-Rotterdam-Ghent-Bruges-Bruxelles-Waterloo-Leuven

 
Avion
Perioada 23 aprilie 2020
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
de la
760
745
persoana/circuit

  Ziua 1. Decolare din aeroportul din Cluj-Napoca la orele 13:45. Aterizare la aeroportul din Eindhoven la orele 15:15. Intalnire cu autocarul in jurul orelor 17:00. Pornire spre Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Cazare 3 nopti in zona Rotterdam.
Ziua 2. 
Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Norduluiunde incepem cu Fabrica de Diamante, Coster Diamonds, urmeaza Rijksmuseum (20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere!), muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramicTimp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Intoarcere la Amsterdam pentru a vizita zona Pietei Dam, unde se gaseste Gara Centrala, Palatul Regal si Cartierul Rosu. (Atentie! Autoritatile locale au inceput limitarea vizitelor de grup in 2019 in aceasta zona si se discuta despre perceperea unei taxe de vizitator; in caz ca aceste taxe se vor impune, turistii vor suporta aceste cheltuieli). Cazare la acelasi hotel. 
Ziua 3. Pornim spre Delft, orasul lui Johannes Vermeer si centrul portelanului – vizitam cele 2 biserici ale orasului care detin mormintele familiei regale si ale altor oameni ilustrii deosebiti; vizitam o fabrica de portelan. Pornim spre Haga, pentru a fotografia Palatul Pacii, cunoscut si Curtea Suprema de Arbitraj. La Haga iesim la Marea Nordului pentru un popas de amiaza. Ziua este speciala pentru ca, in 25 aprilie este Parada Florilor! singura parada cu flori de primavara – ne pozitionam sa vedem intamplarile, dupa care, vizitam cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate (Atentie! Fiind zi speciala, nu putem asigura vizita turistilor la Keukenhof decat cu plata anticipata a sumei de 19 euro/persoana)Cazare la acelasi hotel. 
Ziua 4. Pornim spre Belgia, unde vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi de praline (bomboane de ciocolata). Cazare 1 noapte zona Antwerpen/Bruxelles. (Lungimea traseului~270 km) 
Ziua 5. Urmeaza Bruxelles, Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi urmeaza un tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Pornim spre Leuven, orasul care se mandreste cu cea mai frumoasa primarie, optional, degustare de bere. Pornim spre Waterloo, locul bataliei finale pentru Napoleon. (Lungimea traseului~120 km) Transfer la aeroportul din Charleroi (~70 km); decolare la orele 20:05, aterizare la Aeroportul din Cluj-Napoca la orele 23:30. 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 40%)

 

23.04-27.04.2020

755 euro

 

Tarif Client Fidel

745 euro

 

Reducere copil<12 ani cazat cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 140 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita la finalizarea grupului, doar in caz de nevoie, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2019

Tariful include: 
- 4 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis/Best Western cu mic dejun bufet (3 nopti zona Rotterdam, 1 noapte zona Bruxelles); 
bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si conform orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeroport; 
- un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar). ATENTIE! Regulament modificat la compania Wizzair! 
- transport autocar licentiat de 3* cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C; 
- ghid turism din partea agentiei.

Tariful nu include:

 

- bagaj de cala/persoana de 10 kg, de dimensiuni 55x40x23 cm: 55 euro; bagaj de cala de 20 kg: 73 euro (dus-intors), (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere);
- bagaj de mana mic 40x30x20 cm gratuit + 1 bagaj mic de mana la bord 55x40x23 cm, tarif 45 euro = 
Wizz Priority;
 - locurile in avion se acorda aleatoriu de catre compania aeriana ; pentru a ocupa locuri alaturate, rugam solicitati tariful locurilor in momentul inscrierii Dvs ;
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 20 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere, Keukenhof: 19 euro-se achita la inscriere, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro; taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Bruges: 8 euro, Waterloo: 13 euro (taxe valabile in 2019, la publicarea programului);
*excursia optionala la Vollendam: 10 euro (include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane); 
castile pentru audioghid; bacsisurile ; 
- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie); 
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle sunt disponibile doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in cazul in care autocarul este plin.

 

Documentul de calatorie este carte de identitate sau pasaport, valabil minim 3 luni de la data intoarcerii.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata oferta noastra!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta