Croaziera MSC Meraviglia – Capitale Baltice – Copenhaga - 7 nopti

12 IULIE 2020 – TARIF EARLY BOOKING – LOC IN CABINA DUBLA

 
Copenhaga, Danemarca 12.07 - 19.07.2020
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
Oferta Speciala
de la
1000
939
pe persoana cu taxe portuare incluse

Cabina GTY – nu poate fi nominalizata la momentul rezervarii, insa linia de croaziere garanteaza o cabina la categoria aleasa sau la o categorie superioara; nr.cabinei si puntea pe care este amplasata se vor afla la emiterea tichetelor/imbarcare. La cabinele GTY nu se poate vedea cate mai sunt disponibile. Odata alocata cabina, aceasta nu mai poate fi schimbata.

ZIUA

PORTUL

SOSIRE

PLECARE

1

Copenhaga, Danemarca

-

18:00

2

Pe mare

-

-

3

Helsinki, Finlanda

12:00

18:00

4

St Petersburg, Rusia

07:00

21:00

5

Tallin, Estonia

09:00

18:00

6

Pe mare

-

-

7

Kiel, Germania

07:00

19:00

8

Copenhaga, Danemarca

09:00

-

Cabina interioara Bella I1 = 939 euro/pers. cu taxe portuare incluse

Cabina interioara Fantastica I2 = 989 euro/pers. cu taxe portuare incluse

Cabina exterioara Bella O1 = 1189 euro/pers. cu taxe portuare incluse

Cabina exterioara Fantastica O2 = 1289 euro/pers. cu taxe portuare incluse  

Cabina exterioara cu balcon Bella B1 = 1439 euro/pers. cu taxe portuare incluse

Cabina exterioara cu balcon Fantastica B2 = 1539 euro/pers. cu taxe portuare incluse  

Taxe portuare = 140 euro/pers. – sunt incluse!!!

- cazare pe nava in cabinele alese ( acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV-  fiecare cabina are steward )
- pensiune completa - toate cele 3 mese principale ale zilei, gustari intre mese, apa plata si minerala, ceai, racoritoare, cafea (doar in timpul micului dejun)

- taxele portuare
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja
- accesul gratuit la teatru, in saloanele navei, la discoteca , la biblioteca
- accesul gratuit la sala de gimnastica , la piscine, sauna si jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging.
- veti avea un daily programme cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei
- veti putea participa la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music , cabaret, petreceri cu teme, discoteca
- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi
- exista un birou de turism unde pot primi informatii despre excursiile organizate in fiecare port si unde pot face rezervari. 

- bauturile alcoolice; serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante

- transportul spre/dinspre portul de imbarcare

- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant
- excursiile optionale , jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului
- apelurile telefonice date in afara navei din cabine
- cumparaturile efectuate la bordul vasului

- bacsis (10 euro / persoana / noapte; copiii 3-13 ani achita 50%  - 5 euro / persoana /noapte) – se achita la bordul vasului

- transportul spre/dinspre portul de imbarcare

- asigurarea medicala/de calatorie cu/fara storno inclus – se incheie odata cu rezervarea

 

Experienta Bella 

Experimentati o croaziera alaturi de persoanele dragi! Tarifele Bella va ofera un raport calitate-pret excelent astfel incat sa va puteti bucura de toate facilitatile unui vas de croaziera modern si elegant. Relaxati-va in cabinele complet echipate ce va ofera confortul de care aveti nevoie si bucurati-va de o gama variata de restaurante cu specific Mediteranean si international, precum si de bufetul deschis 20 de ore pe zi. Participati la spectacolele de divertisment organizate zilnic de o echipa profesionista si, nu in ultimul rand, castigati puncte MSC Club astfel incat sa va puteti bucura de mai multe avantaje la urmatoarea croaziera!

Experienta Fantastica

Experienta Fantastica se caracterizeaza prin confort si flexibilitate. Ofera toate benficiile de la experienta Bella plus o gama varianta de alte privilegii. Doar acum aveti posibilitatea sa alegeti o cabina superioara (inclusiv cabinele Super Family cand sunt disponibile), aveti libertatea de a schimba anumite detalii ale rezervarii in caz de nevoie (schimbare de nume, de data, chiar si anularea permite mai multa flexibilitate), room-service gratuit disponibil 24/24 ore si prioritate la alegerea orei de servire a cinei. In plus, castigati alte puncte MSC Club!

Experienta Aurea

Experienta Aurea ofera pe langa benficiile Bella si Fantastica o serie de alte avantaje menite sa rasfete sufletul si trupul. Oaspetii care opteaza pentru experienta Aurea au prioritate la imbarcare, beneficiaza de cabine elegante in care vor gasi o gama variata de produse de relaxare, precum si halate si papuci de baie. Cina poate fi servita la orice ora intr-o zona rezervata din restaurant, iar bauturile sunt incluse la toate mesele in cantitate nelimitata. Cel mai important, experienta Aurea ofera un pachet special de Spa ce include un cocktail de bun-venit, masaj balinez, solar, consultatie personalizata si acces nelimitat la Zona Termala pe toata durata croazierei. Bineinteles, si aici se pot castiga puncte MSC Club!

 NOTA: Este necesar pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii! In Rusia se recomanda achizitionarea unei excursii optionale de la bord pentru a beneficia de viza de grup. In caz contrar, este necesara viza individuala. Oferta este valabila in limita cabinelor disponibile si se poate incheia fara o notificare prealabila!

Nu rata oferta nostra speciala!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

Solicita oferta