Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Mauritius Mauritius
★★★★★
Mauritius Mauritius
★★★★
Mauritius Mauritius
★★★★
Mauritius Mauritius
Hotel Tamarina Boutique Hotel
★★★★ Mauritius, Mauritius
Descrierea hotelului
Hotelul Tamarina Boutique este situat în Tamarin Bay pe coasta de vest a insulei. Acesta are un teren de golf de campionat cu 18 găuri, 4 piscine, 2 terenuri de tenis și un centru spa.

Camerele spațioase sunt decorate în nuanțe calde, inclusiv portocaliu și roșu. Fiecare cameră are TV prin satelit, DVD player, minibar şi şi balcon sau terasă privată. Baia privată este echipată cu duș.

Restaurantul La Madrague oferă preparate din bucătăria internațională, cu un accent creol, Restaurantul La Plage servește mese ușoare în jurul piscinei, iar la Le Bar, oaspeţii se pot bucura de cocktailuri, admirând vederea la golf.

Parcul Natural Casela, cu 1500 de locuințe de păsări, broaște țestoase gigant, lemuri și alte animale, se află la 10 minute de mers cu mașina. Alte activități disponibile includ schi nautic, scufundări, ATV-uri și plimbări cu Segway.

WiFi este gratuit în zonele publice ale proprietăţii. Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur este la 33 km, iar Parcul Naţional Cheile Râului Negru se află la 27 de minute de mers cu mașina.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved