Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
Hotel Sol Beach House Benoa
★★★★ Bali, Indonezia
Descrierea hotelului
Beach House Benoa Bali by Melia Hotels International este situat într-o grădină tropicală şi oferă cazare pe litoral, pe plaja Tanjung Benoa. Oferă o piscină spectaculoasă cu formă neregulată, un meniu spa luxos şi o ocazie de neuitat de a cina pe plajă.

De la Sol Beach House Benoa Bali by Melia Hotels International se poate ajunge cu uşurinţă la centrul comercial Nusa Dua. Centrul Internaţional de Convenţii din Bali se află la 5 minute de mers cu maşina, iar Aeroportul Internaţional Ngurah Rai este la 15 minute de mers cu maşina.

Camerele sunt decorate în stil balinez şi au balcon privat. Acestea sunt spaţioase şi oferă TV cu ecran plat şi canale prin cablu, precum şi baie elegantă cu duş cu efect de ploaie.

Oaspeţii au la dispoziţie 3 opţiuni de luat masa exclusiviste la Sol Beach House Benoa Bali. Restaurantul El Patio are vedere frumoasă la grădină şi serveşte specialităţi spaniole, restaurantul Amarta oferă preparate italiene, iar Menega este un restaurant în aer liber unde puteţi profita din plin de climatul tropical.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved