Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
Hotel Radisson Bali Tanjung
★★★★ Bali, Indonezia
Descrierea hotelului
Radisson Bali Tanjung Benoa oferă un centru spa, o piscină în aer liber cu swim up bar, activități sportive acvatice și 3 opțiuni de luat masa. Complexul este situat în Tanjung Benoa, pe plaja Nusa Dua, şi pune la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la mall-ul Bali Collection, la ore prestabilite.

Radisson Bali Tanjung Benoa este la aproximativ 20 de minute cu maşina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Oaspeţii au la dispoziţie şi un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la plajele Geger şi Kuta.

Camerele spațioase, cu atmosferă relaxantă şi influenţe tropicale, au decor tradițional balinez, facilitățile moderne şi mobilier de lemn. Unităţile sunt dotate cu minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Sunt disponibile şi cutii de valori.

Oaspeţii se pot menţine în formă jucând tenis sau la centrul de fitness al complexului. De asemenea, aceştia pot juca tenis de masă şi darts.

Barul-restaurant TAO Beachside serveşte preparate tradiţionale din bucătăria asiatică, iar restaurantul Seaview oferă mâncăruri occidentale, internaţionale şi indoneziene. TAO Lagoon şi Lobby Lounge servesc o varietate de băuturi.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved