Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Sliema Malta
★★★★
Sliema Malta
★★★★
Sliema Malta
★★★★
SLIEMA Malta
Hotel Preluna Hotel & Spa
★★★★ Sliema, Malta
Descrierea hotelului
Situat pe malul mării în orașul Sliema din Malta, Preluna Hotel & Spa are 3 restaurante, o sală de sport disponibilă gratuit și o plajă privată. Localul Penthouse Lounge de pe acoperiş este deschis pe toată durata zilei, iar seara găzduiește programe de divertisment. Camerele spaţioase oferă vedere la oraş sau la Marea Mediterană.

Toate camerele de la Preluna includ aer condiţionat, un aparat de ceai/cafea, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi o baie privată cu duş şi cadă. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Pe plaja privată există o piscină mare, o piscină pentru copii şi un bar cu grill. De asemenea, Preluna are o terasă superbă pe acoperiş unde sunt disponibile căzi cu hidromasaj şi un teren de minigolf.

Centrul spa Feelgood include o saună și o piscină interioară încălzită, cu hidromasaj. În plus, oaspeții pot rezerva masaje şi tratamente.

Restaurantele sunt deschise pentru prânz şi cină. Restaurantul principal Triton, care beneficiază de vedere la Marea Mediterană şi are bucătărie deschisă, serveşte mese tip bufet cu preparate internaţionale. Celelalte 2 restaurante sunt specializate în bucătărie italiană şi japoneză. Micul dejun este un bufet bogat cu produse calde şi reci.

În fiecare săptămână se organizează o seară dansantă intitulată Deliciile Maltei. Acest eveniment, la care oaspeții pot participa gratuit, este ocazia ideală pentru a degusta mâncăruri, vinuri şi lichioruri malteze şi pentru a afla mai multe despre moștenirea și tradiţiile acestei ţări. Seara proprietatea găzduiește programe de divertisment.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved