Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Istanbul Turcia
★★★★
Istanbul Turcia
★★★★
Istanbul Turcia
★★★★
Istanbul Turcia
Hotel Novotel
★★★★ Istanbul, Turcia
Descrierea hotelului
Novotel Istanbul City West se află între centrul orașului și Aeroportul Internațional Atatürk. Pune la dispoziție camere moderne cu WiFi gratuit. Hotelul oferă și transfer gratuit cu autobuzul către piața Taksim şi cartierul Sultanahmet.

Camerele spațioase de la Novotel Istanbul City West au decor modern elegant. Toate oferă TV cu ecran plat, o zonă de lucru ergonomică spaţioasă şi vedere completă la mare. Aveți la dispoziție facilităţi de ceai şi cafea, precum şi un minibar. Puteți solicita camere de fumători.

Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness compact de la Novotel sau se pot relaxa la saună şi în baia de aburi. Este disponibilă şi o piscină în aer liber.

Restaurantul elegant are bucătărie deschisă şi serveşte mâncăruri turcești și internaționale. Barul confortabil oferă gustări şi băuturi într-un cadru plăcut. În zilele de marţi şi joi, restaurantul are program de muzică live.

Novotel Istanbul City West se află la 10 km de centrul de expoziții CNR și Aeroportul Atatürk, la 2 km de arena sportivă Abdi Ipekci, la 15 km de piața Taksim și la 1,5 km de hipodromul Veli Efendi. Moscheea Albastră şi Hagia Sophia sunt situate la 10 km.
Perioada
Single
Dubla
persoana/noapte
-
35 Euro
Tariful include
mic dejun
cazare, mic dejun
Tariful nu include
transport
AirAntares.ro © All Rights Reserved