Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
Hotel Melia Bali Indonesia
★★★★★ Bali, Indonezia
Descrierea hotelului
Melia Bali Indonesia oferă 5 restaurante, o piscină mare în formă de lagună şi o grădină tropicală amenajată. Hotelul se află pe plaja Nusa Dua, la 1 minut de mers pe jos de centrul comercial Bali Collection.

Toate camerele au aer condiţionat şi balcon sau terasă privată cu vedere la grădini. Aveți la dispoziție minibar și aparat de cafea/ceai. Baia proprie include uscător de păr, papuci, set de îngrijire dentară și articole de toaletă gratuite.

Hotelul oferă un teren de tenis, un centru de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot închiria biciclete şi autovehicule. Centrul spa YHI pune la dispoziție o varietate de tratamente. Accesul WiFi este gratuit în camere. La barul din hol sau restaurante, aveți acces WiFi dacă faceți consumație. Personalul poate conversa în limbile engleză, rusă, japoneză, mandarină și indoneziană. Proprietatea acceptă plata cu carduri Union Pay.

Lotus Asian Garden serveşte mâncăruri asiatice. Restaurantul Sateria Beach oferă pizza pe plajă. Alte opțiuni de luat masa includ restaurantul mediteraneean Sorrento, Sakura Sushi Bar şi cafeneaua El Patio.

Melia Bali Indonesia se află la numai 11 km de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved