Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Santorini Grecia
Hotel Kamari Beach
★★★ Santorini, Grecia
Descrierea hotelului
Cu vedere la Marea Egee, Kamari Beach Hotel oferă o zonă excelentă de piscină în aer liber, pe malul mării şi include acces la internet wireless gratuit şi mic dejun tip bufet.

Camerele de la Kamari Beach Hotel sunt spaţioase şi decorate cu gust, unele oferind vederi frumoase la mare. Bucuraţi-vă de un început de zi relaxant cu un bufet de mic dejun pe terasa însorită. Verificaţi-vă e-mailurile, folosind accesul la internet wireless gratuit.

Uluitoarea zonă de piscină în aer liber este un loc minunat de relaxare. Faceţi o baie răcoritoare în piscină sau pur şi simplu relaxaţi-vă pe un pat de soare şi admiraţi vederile frumoase la mare. Bucuraţi-vă de o băutură sau de o gustare la barul piscinei şi alăturaţi-vă într-una din serile cu grătar, pline de viaţă organizate de Kamari Beach Hotel.

Kamari Beach Hotel este un loc minunat pentru a vă bucura de plaja cu nisip negru din Kamari. Faceţi o plimbare de-a lungul plajei sau participaţi la sporturile nautice organizate. Hotelul Kamari Beach poate aranja de asemenea închirierea unei maşini, astfel încât să puteţi explora Santorini mai departe. Parcarea privată gratuită este de asemenea disponibilă.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved