Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Istanbul Turcia
★★★★
Istanbul Turcia
★★★★
Istanbul Turcia
★★★★
Istanbul Turcia
Hotel Istanbul Royal
★★★★ Istanbul, Turcia
Descrierea hotelului
Situat chiar lângă Bulevardul Ataturk şi la 200 de metri de Moscheea Pertevniyal Valide Sultan, acest hotel oferă un restaurant cu bucătărie turcească şi Wi-Fi gratuit în întreaga incintă. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, cu recepţie prin satelit.

Camerele de la Hotelul Istanbul Royal au covoare şi ferestre mari cu vedere la străzile din Istanbul. Acestea sunt dotate cu minibar şi o baie privată cu uscător de păr.

Oaspeţii se pot bucura de o băutură rece şi de o gustare uşoară la barul cu pian, deschis 24 de ore pe zi. În fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet este servit la restaurantul Hotelului Royal. Hotelul oferă şi room service.

Există un birou de turism, care vă poate ajuta cu închirieri auto şi informaţii despre atracţiile locale. Un serviciu de spălătorie şi de călcătorie este, de asemenea, disponibil.

Staţia de tramvai Aksaray se află la 100 de metri de hotel. Marele Bazar este la 15 minute de mers pe jos. Istanbul Royal Hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore pe zi şi depozit de bagaje.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved