Oferta personalizata







Rezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★★
Sinaia Romania
★★★★
Sinaia Romania
★★★★
Sinaia Romania
★★★★
Sinaia Romania
★★★★
Sinaia Romania
Hotel Sinaia Ioana Hotels
★★★★★ Sinaia, Romania
Descrierea hotelului
Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia.

Ioana Hotels este asezat intr-un cadru natural de exceptie, linistit cu o minunata vedere la munte. Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la cota 1400.

Hotelul ofera un restaurant (Forest Restaurant) situat in spatele hotelului, printre brazi, un bar (Focus Bar & Lounge) si un Winebar, unde turistii pot savura si degusta vinuri alese in prezenta unui somelier. De asemenea, oaspetii se pot delecta la Spa-ul hotelului (jacuzzi, sauna-gratuite, masaj-contra cost) sau isi pot incerca norocul la Game Room Monte Carlo.

Desi este un hotel intim, Ioana Hotels este pregatit si pentru a gazdui in cele mai bune conditii conferinte, traininguri si team buildinguri. In acest sens, in cadrul hotelului functioneaza o sala de conferinte cu o capacitate de 25 de locuri dotata cu accesoriile necesare unei prezentari in conditii optime.

Cazarea in Sinaia la Ioana Hotels reprezinta garantia unui sejur la munte reusit, deoarece structura de cazare a Ioana Hotels respecta conceptul de Boutique Hotel, beneficiind de o capacitate de numai 53 de locuri de Cazare (24 camere) in 17 camere duble, una single, un junior suite si 5 apartamente, dintre care 3 cu zona spa proprie. In spiritul acestui concept, serviciile sunt in cea mai mare parte personalizate pentru fiecare client in parte, mergand pana la personalizarea structurii minibarului. Apartamentele, ce sunt dispuse pe 2 sau 3 nivele, poarta nume de zone sau statiuni montane, de schi. Acestea sunt: Cortina D’Ampezzo, St. Moritz, Tirol, Salt Lake si Aspen.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved