Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Chalkidiki Grecia
★★★★★
Chalkidiki Grecia
★★★★
Chalkidiki Grecia
★★★★
Chalkidiki Grecia
★★★★
Chalkidiki Grecia
Hotel Ikos Oceania
★★★★★ Chalkidiki, Grecia
Descrierea hotelului
Amplasat într-un golf privat din Nea Moudania, Ikos Oceania oferă o piscină infinită î formă de lagună. Pe plajă, oaspeţii beneficiază gratuit de băuturi, şezlonguri şi umbrele. Camerele au vedere la mare şi munte.

Camerele de la Ikos Oceania sunt decorate elegant în culori pastelate. Sunt dotate cu DVD şi CD player, TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de cafea şi ceai. Toate camerele includ balcoane sau terase mobilate.

Centrul spa de la Ikos Oceania pune la dispoziție 7 camere de tratament private și o piscină interioară încălzită, cu o cadă cu hidromasaj, închisă cu ferestre din podea până în tavan și oferind vedere incomparabilă la Marea Egee. Studioul de fitness este echipat cu facilităţi cardio şi de fitness de ultimă generaţie.

Clubul de la Ikos Oceania este în regim all-inclusive și oferă o gamă largă de opțiuni de luat masa; Oaspeții pot alege dintr-o varietate fantastică de meniuri tip bufet și à la carte. Se oferă mâncăruri greceşti şi internaţionale, precum şi specialităţi din bucătăria italiană şi cea asiatică. Multe dintre restaurante şi baruri au vedere la mare.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved