Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Tenerife Spania
★★★★
Tenerife Spania
★★★★
Tenerife Spania
★★★★
Tenerife Spania
Hotel Iberostar Torviscas Playa
★★★★ Tenerife, Spania
Descrierea hotelului
Iberostars Torviscas Playa este situat pe plaja Fañabe, în stațiunea Costa Adeje din Tenerife. Acesta are grădini mari care înconjoară 3 piscine în aer liber, un teren de tenis și un centru de sănătate și înfrumusețare.

Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate, iar accesul la internet WiFi de mare viteză premium este disponibil la un cost suplimentar.

Toate camerele de la Hotel Torviscas Playa au balcon şi baie privată cu uscător de păr. De asemenea, toate camerele includ TV prin satelit.

Iberostars Torviscas Playa oferă un restaurant tip bufet, precum şi o selecție de baruri. Acestea includ un bar în hol, cu terasă, şi un bar la piscină care serveşte gustări şi băuturi.

Hotelul oferă o gamă largă de facilități sportive, precum volei, badminton şi polo pe apă, precum şi numeroase sporturi nautice, disponibile pe plaja alăturată.

Hotelul este situat la doar 10 minute de mers pe jos de Puerto Colón, o zonă plină de restaurante, baruri şi cluburi de noapte. Aeroportul Tenerife Sud se află la 20 de minute de mers cu mașina de hotel.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved