Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Corfu Grecia
★★★★
Corfu Grecia
★★★★
Corfu Grecia
★★★★
Corfu Grecia
★★★★
Corfu Grecia
Hotel Hotelul Mareblue Beach
★★★★ Corfu, Grecia
Descrierea hotelului
Hotelul Mareblue Beach este situat pe malul mării, în fermecătorul sat Kassiopi, în mijlocul unui teren bine întreținut, cu o suprafaţă de 50.000 m². Acesta are o piscină în aer liber, un centru de fitness și camere cu balcon cu vedere la grădină, la piscină sau la mare.

Toate camerele și suitele sunt luminoase și aerisite şi sunt dotate cu aer condiționat. Acestea sunt prevăzute cu TV cu canale prin satelit şi prin cablu, frigider și facilități pentru prepararea de cafea şi ceai. Baia este dotată cu un uscător de păr.

Puteţi alege să luați masa sau o băutură la piscină, la malul mării sau la hotel, într-unul dintre cele 3 restaurante și baruri existente la
Mareblue Beach. De asemenea, hotel oferă şi facilităţi de grătar. În fiecare dimineaţă este servit un mic dejun cu preparate de casă.

Copii au la dispoziţie o piscină specială şi un loc de joacă. Printre activitățile ce pot fi practicate la hotel se numără tenis de câmp, tenis de masă și biliard. La cerere şi la un cost suplimentar se oferă şi acces Wi-Fi.

Mareblue Beach pune la dispoziţie locuri de parcare gratuite în cadrul proprietăţii. Aeroportul Internaţional din Corfu este situat la 39 km de hotel. De asemenea, puteţi beneficia de un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved