Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★★
Mamaia Romania
★★★★
Mamaia Romania
★★★★
Mamaia Romania
★★★★
Mamaia Romania
★★★★
Mamaia Romania
Hotel Hotel Zenith Conference
★★★★ Mamaia, Romania
Descrierea hotelului
General: Restaurant; Receptie non-stop; Bar; Lift; Seif in camera; Aer conditionat/ventiloconvector; Terasa; TV in camera; Minibar; Loc de joaca pentru copii; Seif la receptie; Baie proprie; Balcon;
Servicii: Sala de conferinte; Uscator de par in camera; Televiziune prin cablu/satelit; Telefon;
Activitati: Piscina in aer liber;
Internet: Internet wireless gratuit;
Parcare: Parcare gratuita; Parcare contra cost;

Dotari camere: aer conditionat -centralizat, TV -LED, minibar -(produsele din minibar sunt contra cost), seif, baie cu dus -cabina de dus (cada pentru apartamente), balcon, internet -prin cablu, uscator de par, papuci de unica folosinta, halat de baie, telefon, acces cu card magnetic. Pe balcon exista 2 scaune de terasa sau 2 scaune tip taburet, daca balconul este mai mic.
CAMERELE DUBLE STANDARD- nu au vedere la mare dispun de doua paturi sau pat matrimonial si sunt situate atat in corpul Junona cat si in corpul Jupiter.
CAMERELE DUBLE JUNIOR STANDARD- nu au vedere la mare, dispun in plus fata de camerele duble standard de o canapea neextensibila si sunt situate atat in corpul Junona cat si in corpul Jupiter.
CAMERELE DUBLE FAMILY au in plus 2 paturi suprapuse pentru copii cu varsta intre 2 – 14 ani neimpliniti si sunt situate numai in corpul Jupiter, nu au vedere la mare si au balcon de 1 mp.
APARTAMENTELE au vedere la mare si sunt compuse din living cu o canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial .

Camerele duble cu vedere la mare si apartamentele sunt situate numai in corpul Junona.

Camerele standard/family "BEST PRICE" sunt localizate exclusiv in corpul Jupiter, la parter, orientare catre Nord, dimensiunile si dotarile fiind identice cu ale celorlalte camere standard/family, patul suprapus pentru copii fiind cu cadrul metalic.
Toate camerele sunt mochetate. Holul camerei are pardoseala din gresie. Toate spatiile de cazare au o suprafata de circa 22 metri patrati (sunt incluse balconul si baia).
Număr total camere: 290
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved