Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★★
Punta Cana Dominicana
★★★★★
Punta Cana Dominicana
★★★★★
Punta Cana Dominicana
★★★★
Punta Cana Dominicana
★★★★★
Punta Cana Dominicana
Hotel Grand Palladium Palace
★★★★★ Punta Cana, Dominicana
Descrierea hotelului
Oferind peste 1 km de plajă frumoasă cu nisip alb, acest complex tropical se află în zona de coastă a Republicii Dominicane. Oaspeţii se pot destinde la centrul spa de lux cu servicii complete sau îşi pot încerca norocul la cazinoul complexului.

Fiecare cameră beneficiază de o terasă sau de un balcon privat cu vedere relaxantă la Grand Palladium Palace Resort Spa. Acestea includ de asemenea TV prin satelit şi iPod docking station.

La Grand Palladium există 8 restaurante à la carte care servesc o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională. De asemenea, oaspeţii vor găsi aici 6 bufete şi 18 baruri, dintre care 6 pe plajă şi 4 la piscine.

Oaspeţii sunt invitaţi să se destindă în cele 4 piscine cu apă limpede ale complexului, prevăzute toate cu umbrele şi serviciu de prosoape. Sunt disponibile de asemenea facilităţi de tenis, canotaj şi multe alte sporturi terestre şi nautice. Oaspeţii beneficiază de acces complet la celelalte 3 complexe şi la facilităţile acestora.

Centrul comercial Palma Real Shopping Village se află la 6 minute de Grand Palladium Palace. Aeroportul Internaţional din Punta Cana este situat la 21 km.

Bavaro este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de excursii, observarea delfinilor și sporturi acvatice.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved