Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★★
Bali Indonezia
★★★★
Bali Indonezia
Hotel Grand Aston Bali Beach
★★★★★ Bali, Indonezia
Descrierea hotelului
Grand Aston Bali Resort se află pe o plajă privată virgină şi oferă camere bine utilate şi ospitalitate tipic balineză. Oaspeții au la dispoziție o piscină amenajată în stil lagună, facilități de fitness şi 5 opțiuni de luat masa.

Camerele spațioase, decorate în nuanțe calde de roșu şi maro, sunt amplasate într-un peisaj tropical și includ mobilier clasic din lemn. Acestea au o baie spațioasă, dotată cu o cadă, precum şi un balcon privat.

Oaspeţii se pot răsfăța cu o baie florală la centrul Biwana Spa sau pot practica sporturi acvatice precum snorkeling sau scufundări în apele limpezi din jurul peninsulei Benoa. De asemenea, Grand Aston Bali Resort oferă o cadă spa și o saună.

Oaspeţii își pot începe ziua savurând un mic dejun bogat tip bufet, servit la restaurantul Grand Benoa, care are vedere la peisajele tropicale şi la ocean. Alte opțiuni de luat masa includ preparate italiene, asiatice şi internaționale.

Grand Aston Bali Resort se află la 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului Nusa Dua şi oferă parcare gratuită. Proprietatea este situată la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai şi de satul animat Kuta.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved