Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★
Porec Croatia
Hotel Hotel Delfin
★★ Porec, Croatia
Descrierea hotelului
Hotelul Delfin este situat la aproximativ 50 de metri de o plajă cu pietriș și pietre, fiind înconjurat de verdeață luxuriantă. Acesta are o piscină cu apă sărată în aer liber și terasă la soare cu șezlonguri. Se oferă WiFi gratuit în hol.

Camerele luminoase au telefon și baie privată cu duș. Unele camere sunt prevăzute cu balcon mobilat.

Restaurantul hotelului servește mic dejun, prânz și cină tip bufet. De asemenea, se oferă o selecție de mâncăruri vegetariene. De asemenea, există şi un bar de aperitive, precum și un bar la piscină, unde, în timpul lunilor de vară se oferă divertisment de seară.

Sala de conferinţe a Hotelului Delfin are 400 de locuri. De asemenea, există un magazin de suveniruri, un coafor și un studio de masaj. Zona de lounge include TV prin satelit. Pentru oaspeții mai tineri sunt disponibile programe de divertisment şi un club pentru copii.

Proprietatea pune la dispoziție facilități de tenis, minigolf, echitaţie, squash și multe altele, la un cost suplimentar. Sporturile nautice disponibile pe plaja cu steag albastru a hotelului includ schi nautic, navigație, hidrobiciclete, precum și scuba diving, la un cost suplimentar.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved