Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Phi Phi Island Thailanda
Hotel Holiday Inn Resort
★★★★ Phi Phi Island, Thailanda
Descrierea hotelului
Holiday Inn Resort Phi Phi Island este amplasat pe o plajă cu nisip alb de la Marea Andaman. Complexul are 2 piscine cu amenajări peisagistice, o sală de fitness şi găzduieşte Scuba Schools International Dive Center.

După-amiezile liniştite pot fi petrecute la soare, pe şezlongurile de pe balconul privat mare. Camerele de la Holiday Inn Resort Phi Phi Island sunt dotate cu mobilier confortabil clasic din lemn şi TV cu ecran plat.

Oaspeţii se pot relaxa la masaj sau pot încerca activităţi nautice ca snorkeling sau pescuit. Biroul de turism poate organiza excursii în insulele din jur. De la buticul complexului puteţi cumpăra suveniruri. Este disponibil şi un club pentru copii.

Restaurantul Cha Bah oferă o experienţă culinară intimă pe malul mării. Localul serveşte fructe de mare, proaspăt pregătite la grătar. Tai Rom Prao oferă un bufet internaţional şi organizează spectacole culturale thailandeze.

Holiday Inn Resort Phi Phi Island poate aranja transferul cu barca cu motor între complex şi Debarcaderul Klong Jilard din Krabi sau Debarcaderul Rassada din Phuket.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved