Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Budapesta Ungaria
★★★★
Budapesta Ungaria
★★★★
Budapesta Ungaria
★★★★
Budapesta Ungaria
★★★★
Budapesta Ungaria
Hotel Continental Zara
★★★★ Budapesta, Ungaria
Descrierea hotelului
Hotelul Continental Budapest este un hotel superior de 4 stele superioare, care a fost inaugurat în anul 2010. Acesta are sediul într-o clădire protejată în stil art nouveau, în locul fostei băi publice Hungaria. Hotelul are o terasă cu piscină pe acoperiș, cu vedere panoramică la împrejurimi.

Toate camerele sunt decorate în stil Art Deco și au ferestre izolate fonic și un ghid cu informații despre principalele atracții din Budapesta. Camerele sunt dotate aer condiționat, acces WiFi gratuit și TV LCD cu canale prin satelit. Băile sunt prevăzute cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un minibar, facilități pentru prepararea de ceai/cafea, ziare și un seif pentru laptop.

Printre facilitățile de wellness disponibile se numără o saună, o cabină cu infraroșu și o cadă cu hidromasaj. Sala de fitness este dotată cu echipamente cardio şi izotonice de ultimă generație, iar proprietatea oferă servicii de masaj.

Gallery Café oferă vedere la holul impunător de la intrare și serveşte sortimente tradiţionale de cafea, cum ar fi Kapucíner cu frişcă şi fulgi de ciocolată. Lounge-ul din holul Hotelului Continental are vedere la curtea interioară, iar aici puteți asculta muzică live de pian.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved