Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Sliema Malta
★★★★
Sliema Malta
★★★★
Sliema Malta
★★★★
SLIEMA Malta
Hotel Bayview Hotel & Apartments
★★★ Sliema, Malta
Descrierea hotelului
Bayview Hotel & Apartments oferă un internet café deschis nonstop şi o piscină pe acoperiş cu vedere la portul din Sliema. Unele unităţi au balcon, iar unele se bucură de vedere la mare.

Camerele au baie privată, TV şi aer condiţionat între anumite ore ale zilei. Numai apartamentele includ o chicinetă şi beneficiază de acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul Bayview asigură diverse localuri unde puteţi lua masa, printre care un restaurant asiatic cu bucătărie indiană şi chinezească şi un bufet continental.

Centrul spa şi de fitness oferă masaje şi tratamente de înfrumuseţare, precum şi o piscină termală cu vedere la mare. Oaspeţii se pot relaxa în sala de jocuri, unde există o masă de biliard şi un spaţiu de joacă pentru copii.

Bayview se află la 15 minute de mers pe jos de centrul oraşului Sliema şi la doar câţiva paşi de debarcader, de unde puteţi face excursii cu vaporaşul în jurul insulei şi spre capitala Valletta.

Chiar în faţa proprietăţii există o staţie de autobuz cu servicii către Valletta, St Julian's şi alte destinaţii de pe insulă. Aeroportul Internaţional din Malta este la doar 9 km. Hotelul oferă un serviciu de transfer, disponibil la cerere.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved