Oferta personalizataRezervari directe
0259 413 137
office@airantares.ro
Str. Republicii Nr. 5, Oradea
Hoteluri in zona
★★★★
Costa Brava Spania
★★★★
Costa Brava Spania
★★★★
Costa Brava Spania
★★★★
Costa Brava Spania
★★★★
Costa Brava Spania
Hotel Anabel
★★★★ Costa Brava, Spania
Descrierea hotelului
Elegantul Hotel Anabel este situat în centrul staţiunii Lloret de Mar, la 500 de metri de plajă. Acesta oferă o serie de piscine în interior şi în aer liber, o saună, un centru de fitness şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Toate camerele includ un balcon mobilat, cu vedere la piscină, grădină sau la stradă. Camerele oferă TV prin satelit şi o baie modernă, dotată cu un uscător de păr.

Hotelul Anabel este amplasat pe Costa Brava, la aproximativ 6 km de staţiunea Blanes de pe litoral. Aeroportul din Girona se găseşte la 25 de km. În plus, la cerere, hotelul poate aranja un serviciu de transfer.

Hotelul Anabel are un bar lângă piscină, unde puteţi savura mese uşoare, precum şi un alt bar elegant, care serveşte băuturi şi cocteiluri. De asemenea, aveţi la dispoziţie un restaurant tip bufet şi un distribuitor automat de băuturi.

Sala de jocuri a hotelului oferă panouri de darts, mese de fussball, jocuri video şi jocuri de societate. De asemenea, Anabel vă pune la dispoziţie mese de ping-pong şi un salon TV.
Cere oferta
AirAntares.ro © All Rights Reserved